16/11/2018 16/11/2018 Στο πλαίσιο του ενδιαφέροντος για την προώθηση της βυζαντινής εκκλησιαστικής υμνολογίας και την ανάδειξη νέων ιεροψαλτών, ιδρύεται τμήμα εκμάθησης βυζαντινής μουσικής και ψαλτικής υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου και την ευλογία του οικείου Ποιμενάρχου, κ. Μακαρίου. Τα μαθήματα έχουν ήδη εκκινήσει από τις 5 Νοεμβρίου 2018 και θα λαμβάνουν χώρα στην Αίθουσα του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της...
16 Νοεμβρίου, 2018 - 11:23
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2018 - 11:24

Ίδρυση Τμήματος Βυζαντινής Μουσικής στην Ηράκλεια

Διαδώστε:
Ίδρυση Τμήματος Βυζαντινής Μουσικής στην Ηράκλεια

Στο πλαίσιο του ενδιαφέροντος για την προώθηση της βυζαντινής εκκλησιαστικής υμνολογίας και την ανάδειξη νέων ιεροψαλτών, ιδρύεται τμήμα εκμάθησης βυζαντινής μουσικής και ψαλτικής υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου και την ευλογία του οικείου Ποιμενάρχου, κ. Μακαρίου.

Τα μαθήματα έχουν ήδη εκκινήσει από τις 5 Νοεμβρίου 2018 και θα λαμβάνουν χώρα στην Αίθουσα του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ηρακλείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων