01/11/2019 01/11/2019 Στον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων στην περιοχή «Αγγεριές» της ιεράς νήσου Μήλου, με τη συμμετοχή όλων των Εφημερίων της Μήλου και την αθρόα παρουσία πιστών, οι οποίοι προσήλθαν, παρά την αιφνιδίως ενσκήψασα κακοκαιρία, χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος.  Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στα χαρίσματα που ο Θεός...
01 Νοεμβρίου, 2019 - 16:34
Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2019 - 16:39

Η εορτή των Αγίων Αναργύρων στις «Αγγεριές» της Μήλου

Διαδώστε:
Η εορτή των Αγίων Αναργύρων στις «Αγγεριές» της Μήλου

Στον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων στην περιοχή «Αγγεριές» της ιεράς νήσου Μήλου, με τη συμμετοχή όλων των Εφημερίων της Μήλου και την αθρόα παρουσία πιστών, οι οποίοι προσήλθαν, παρά την αιφνιδίως ενσκήψασα κακοκαιρία, χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος. 

Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στα χαρίσματα που ο Θεός δίνει στον κάθε άνθρωπο και στο πώς ο καθένας τα αξιοποιεί, τονίζοντας ότι οι σήμερα τιμώμενοι Άγιοι Ανάργυροι αξιοποίησαν το χάρισμα της ιατρείας, που τους προσέφερε ο Θεός για τη βοήθεια των συνανθρώπων τους και την ανακούφισή τους από τις σωματικές ασθένειες, δωρεάν και με άκρα φιλανθρωπία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων