16/06/2019 16/06/2019 Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, σήμερα, το πρωί, 16 Ιουνίου 2019, ιερούργησε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου Ερμουπόλεως και προέστη του Εσπερινού της Γονυκλισίας.           Μετά το πέρας των Ακολουθιών, τέλεσε Δοξολογία επί τη ενάρξει της Ναυτικής Εβδομάδος, συνοργανωτής της οποίας είναι και η Ιερά Μητρόπολη, μαζί με τον...
16 Ιουνίου, 2019 - 17:06

Κυριακή της Πεντηκοστής και η Έναρξη της Ναυτικής Εβδομάδος στη Σύρο

Διαδώστε:
Κυριακή της Πεντηκοστής και η Έναρξη της Ναυτικής Εβδομάδος στη Σύρο

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, σήμερα, το πρωί, 16 Ιουνίου 2019, ιερούργησε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου Ερμουπόλεως και προέστη του Εσπερινού της Γονυκλισίας.

 

 

 

 

 

Μετά το πέρας των Ακολουθιών, τέλεσε Δοξολογία επί τη ενάρξει της Ναυτικής Εβδομάδος, συνοργανωτής της οποίας είναι και η Ιερά Μητρόπολη, μαζί με τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου, το Σύλλογο Συνταξιούχων Ναυτικών, το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Λιμενικό Ταμείο Σύρου, το Επιμελητήριο Κυκλάδων και άλλους Επαγγελματικούς και Πολιτιστικούς Φορείς της Σύρου.

 

 

 

 

 

Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε τρισάγιο στο Μνημείο των πεσόντων και στη συνέχεια στο λιμάνι, στο χώρο έμπροσθεν του αγάλματος της Εθνικής Αντίστασης, εγένετο ρίψη στεφάνων, υπό τους συριγμούς Ρυμουλκών του Ναυπηγείου και του εκείνη την ώρα προσπλέοντος “Blue Star Paros”.

 

 

Στις Εκδηλώσεις παρέστησαν ο Διοικητής της 6ης Περιφέρειας ΛΣ κ. Ιω. Γκύζης, ο Λιμενάρχης Σύρου κ. Ιω. Βαμβακούσης ΛΣ, Αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος, ο Αντιδήμαρχος Σύρου- Ερμούπολης κ. Δημ. Κοσμάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μάρκος Δαδάος, ο Στρατηγός (ε.α.) κ. Νικ. Παπανάγνου, Πρόσκοποι και πολλοί Ερμουπολίτες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων