27/06/2023 27/06/2023 Μεμονωμένοι Μυκόνιοι και Σύλλογοι ανταποκρίθηκαν με θαυμαστή προθυμία στην πρόσκληση της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής και του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Μεγάλης Παναγιάς και έσπευσαν να προσφέρουν τρόφιμα και αλλά χρειώδη είδη, τα οποία παρέλαβε σήμερα από τον Ηγούμενο Αλέξιο Παπαδόπουλο ο Διευθυντής του Οίκου Ευγηρίας Αρχιμανδρίτης Βενέδικτος Φραγκογιάννης. Εκ μέρους και του Σαβασμιωτάτου Μητροπολίτου...
27 Ιουνίου, 2023 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2023 - 21:59

Οι Μυκόνιοι στηρίζουν τον Οίκο Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως

Διαδώστε:
Οι Μυκόνιοι στηρίζουν τον Οίκο Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως

Μεμονωμένοι Μυκόνιοι και Σύλλογοι ανταποκρίθηκαν με θαυμαστή προθυμία στην πρόσκληση της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής και του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Μεγάλης Παναγιάς και έσπευσαν να προσφέρουν τρόφιμα και αλλά χρειώδη είδη, τα οποία παρέλαβε σήμερα από τον Ηγούμενο Αλέξιο Παπαδόπουλο ο Διευθυντής του Οίκου Ευγηρίας Αρχιμανδρίτης Βενέδικτος Φραγκογιάννης.

Εκ μέρους και του Σαβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου κ. Δωροθέου Β, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Τουρλιανής, Αρχιμανδρίτης Αλέξιος, ο Προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού και Αρχιερατικός Επίτροπος Μυκόνου Πρωτοπρ. Πέτρος Μαραγκός και ο Διευθυντής του Οίκου Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Βενέδικτος Φραγκογιάννης ευχαριστούν τους Μυκονίους για την ολόθυμη και δαψιλή προσφορά τους και τους εύχονται καλό και αποδοτικό καλοκαίρι!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων