18/08/2019 18/08/2019 Στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, Κάτω Χώρας Σερίφου, ιερούργησε σήμερα, το πρωί, 18 Αυγούστου 2019, εν πληθούση Εκκλησία ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, ο οποίος στην ομιλία του, εξ αφορμής της σημερινής Ευαγγελικής περικοπής, παρότρυνε τους πιστούς σε κάθε δύσκολία της ζωής τους να απλώνουν το χέρι τους προς τον Ουρανό, με τη...
18 Αυγούστου, 2019 - 16:35
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2019 - 16:28

Ευλογημένη Κυριακή στη Σέριφο

Διαδώστε:
Ευλογημένη Κυριακή στη Σέριφο

Στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, Κάτω Χώρας Σερίφου, ιερούργησε σήμερα, το πρωί, 18 Αυγούστου 2019, εν πληθούση Εκκλησία ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, ο οποίος στην ομιλία του, εξ αφορμής της σημερινής Ευαγγελικής περικοπής, παρότρυνε τους πιστούς σε κάθε δύσκολία της ζωής τους να απλώνουν το χέρι τους προς τον Ουρανό, με τη βεβαιότητα ότι και ο Κύριος θα εκτείνει το Χέρι Του προς αυτούς.

Ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Εφημέριο του Ναού, Αρχιμ. Δανιήλ Σιμάκου, για την ποιμαντική διακονία του και το έργο του στην Ενορία, και ευχήθηκε προς τους παρισταμένους Σεριφίους πιστούς και παρεπιδημούντες παραθεριστές για το επερχόμενο Φθινόπωρο.

Αμεσως μετά, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ πραγματοποίησε προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερά Μονή Ταξιαρχών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων