27/06/2019 27/06/2019 Στον Ιερό Ναό του Γενεθλίου του Τιμίου Προδρόμου του επιλεγομένου “των Ψηφίδων”, στην περιοχή “Μαού” της Άνω Μεράς Μυκόνου, ιερούργησε, σήμερα, 27 Ιουνίου 2019, μεθεόρτως ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, συμπαραστατούμενος από τον Αρχιμ. Αλέξιο Παπαδόπουλο και τον Διάκονό του. Στην ομιλία του, αφού συνεχάρη την ευσεβή οικογένεια των κτητόρων, οι οποίοι με πολλή ευλάβεια...
27 Ιουνίου, 2019 - 16:05

Ο Σύρου Δωρόθεος σε πρότυπη αγελαδοτροφική φάρμα

Διαδώστε:
Ο Σύρου Δωρόθεος σε πρότυπη αγελαδοτροφική φάρμα

Στον Ιερό Ναό του Γενεθλίου του Τιμίου Προδρόμου του επιλεγομένου “των Ψηφίδων”, στην περιοχή “Μαού” της Άνω Μεράς Μυκόνου, ιερούργησε, σήμερα, 27 Ιουνίου 2019, μεθεόρτως ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, συμπαραστατούμενος από τον Αρχιμ. Αλέξιο Παπαδόπουλο και τον Διάκονό του. Στην ομιλία του, αφού συνεχάρη την ευσεβή οικογένεια των κτητόρων, οι οποίοι με πολλή ευλάβεια προς τον Άγιο ανήγειραν το περικαλλές Παρεκκλήσιο, ομίλησε στο εκκλησίασμα, με αφορμή την αναφορά του Ευαγγελιστού Λουκά για τους γονείς του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου ότι ήσαν δίκαιοι αμφότεροι ενώπιον του Θεού, πορευόμενοι ”εν πάσαις τας εντολάς και δικαιώμασι του Κυρίου άμεμπτοι”.

Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ επεσκέφθη την πρότυπη αγελαδοτροφική φάρμα του κ. Κουκά, τον οποίο και συνεχάρη για την επιτυχή επιχειρηματική του δραστηριότητα, τα προϊόντα της οποίας επεκτείνονται και εκτός Μυκόνου.

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων