08/11/2019 08/11/2019 Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ιερούργησε σήμερα το πρωί στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ερμουπόλεως, με τη συμμετοχή του Εφημερίου του Ναού και Εφημερίων της Σύρου και την παρουσία του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Επικοινωνιών και Μεταφορών κ. Μάρκου Δαδάου, του Λιμενάρχη Σύρου, Πλωτάρχη ΛΣ κ. Ιωάννη Βαμβακούση, και Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος, του Προϊσταμένου...
08 Νοεμβρίου, 2019 - 16:29
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2019 - 16:31

Των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Ερμούπολη της Σύρου

Διαδώστε:
Των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Ερμούπολη της Σύρου

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ιερούργησε σήμερα το πρωί στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ερμουπόλεως, με τη συμμετοχή του Εφημερίου του Ναού και Εφημερίων της Σύρου και την παρουσία του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Επικοινωνιών και Μεταφορών κ. Μάρκου Δαδάου, του Λιμενάρχη Σύρου, Πλωτάρχη ΛΣ κ. Ιωάννη Βαμβακούση, και Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος, του Προϊσταμένου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων κ. Χρ. Μιχαλόπουλου, του Προέδρου του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ κ. Ι. Χαρίτου, του επί τιμή Νομάρχη κ. Δημ. Μπάιλα, Μαθητών και Μαθητριών των Γυμνασίων και Δημοτικών Σχολείων της περιοχής, συνοδευομένων από τους Εκπαιδευτικούς τους, με τις σημαίες τους, που πλαισίωσαν και την επακολουθήσασα λιτανεία της ιεράς Εικόνος των Ταξιαρχών, και πλήθους πιστών, οι οποίοι είχαν κατακλύσει το Ναό και τον αύλιο χώρο του.

Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ αναφέρθηκε στην εσωτερική ωραιότητα, που προσφέρουν οι αρετές στον άνθρωπο και η οποία αποτυπώνεται και στο πρόσωπό του, που ακτινοβολεί την εικόνα του Θεού, που κατοικεί εντός του ανθρώπου.

Ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Εφημέριο του Ναού, Αιδεσιμ. Κωνστ. Χαρούλη, και τους συνεργάτες του, Επιτρόπους, Ιεροψάλτες και διακονητές, για για την προετοιμασία και διοργάνωση της πανηγύρεως και ευχήθηκε προς όλους και ιδιαίτερα προς τους σήμερα εορτάζοντες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων