15/12/2018 15/12/2018 Το 43ο Ιερατικό Συνέδριο των Ιερέων και των Διακόνων της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου  στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Νέας Άμπλιανης Λαμίας. Το θέμα του Συνεδρίου είναι : “Προβληματισμοί στο θέμα σχέσεων Εκκλησίας – Πολιτείας”. Ομιλητής θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαος. Το πρωί, θα τελεσθεί Ιερατικό Συλλείτουργο,...
15 Δεκεμβρίου, 2018 - 13:03

“Προβληματισμοί στο θέμα σχέσεων Εκκλησίας – Πολιτείας”

Διαδώστε:
“Προβληματισμοί στο θέμα σχέσεων Εκκλησίας – Πολιτείας”

Το 43ο Ιερατικό Συνέδριο των Ιερέων και των Διακόνων της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου  στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Νέας Άμπλιανης Λαμίας.

Το θέμα του Συνεδρίου είναι : “Προβληματισμοί στο θέμα σχέσεων Εκκλησίας – Πολιτείας”. Ομιλητής θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαος.

Το πρωί, θα τελεσθεί Ιερατικό Συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Νικολάου εις τον Ιερόν Ναόν της Αγίας Παρασκευής Λαμίας. Η παρουσία σας στη Θεία Λειτουργία κρίνετε απαραίτητη.

Μετά τη Θεία Λειτουργία το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ναού θα προσφέρει πρωινό στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο.

Στις 10:00, στον ίδιο χώρο θα ξεκινήσουν οι εργασίες του 43ου Ιερατικού Συνεδρίου, όπου ο Σεβασμιώτατος θα αναπτύξει το ως άνω θέμα.

Θα ακολουθήσει συζήτηση επί της εισηγήσεως και κατόπιν ο Σεβασμιώτατος θα δώσει κατευθυντήριες οδηγίες για διάφορα Ποιμαντικά και Διοικητικά θέματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων