27/09/2020 27/09/2020 Από την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος ανακοινώθηκε  ότι τίθεται σε ισχύ το νέο λειτουργικό πρόγραμμα του Ιερού Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου του Αγίου Εφραίμ, το οποίο ευρίσκεται στο Πνευματικό – Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Ν. Άμπλιανη, (οδός Αγράφων και Μ. Αλεξάνδρου). Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, νωρίς το πρωί, θα τελείται Θεία Λειτουργία, προς εξυπηρέτηση ιδίως των...
27 Σεπτεμβρίου, 2020 - 21:22
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2020 - 21:03

Νέο Λειτουργικό Πρόγραμμα του Ι. Ν. Αγίου Εφραίμ στη Νέα Άμπλιανη

Διαδώστε:
Νέο Λειτουργικό Πρόγραμμα του Ι. Ν. Αγίου Εφραίμ στη Νέα Άμπλιανη

Από την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος ανακοινώθηκε  ότι τίθεται σε ισχύ το νέο λειτουργικό πρόγραμμα του Ιερού Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου του Αγίου Εφραίμ, το οποίο ευρίσκεται στο Πνευματικό – Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Ν. Άμπλιανη, (οδός Αγράφων και Μ. Αλεξάνδρου).

Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, νωρίς το πρωί, θα τελείται Θεία Λειτουργία, προς εξυπηρέτηση ιδίως των εργαζομένων, η οποία θα τελειώνει περίπου στις 8:30 π.μ., ενώ το απόγευμα της Δευτέρας στις 17:00 μ.μ. θα τελείται Ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο και το απόγευμα της Πέμπτης στις 17:00 μ.μ. Ιερά Παράκληση στον Όσιο Εφραίμ τον Νέο.

Η έναρξη αυτού του νέου Λειτουργικού Προγράμματος θα ξεκινήσει αύριο, Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020, με την ευκαιρία της ενάρξεως της λειτουργίας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ», το οποίο στεγάζεται στο ίδιο σύμπλεγμα κτιρίων του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου, από τον ίδιο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Συμεών, ο οποίος νωρίς το πρωί θα τελέσει την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και το απόγευμα θα τελέσει ο ίδιος την Ιερά Παράκληση.
Επίσης, κάθε 1η εκάστου μηνός (εκτός Σαββάτου και Κυριακής), στις 9:00 π.μ. θα τελείται η Ακολουθία του Αγιασμού για την εισόδο στο νέο μήνα.

Την προσεχή Πέμπτη 1 Οκτωβρίου, τόσο την Θεία Λειτουργία και τον Αγιασμό, όσο και την Ιερά Παράκληση θα τελέσει ο Πρωτοσύγκελλος της καθ΄ημάς Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Άγγελος Ανθόπουλος, παρουσία του ιδίου του Ποιμενάρχου μας κ. Συμεών.

Οι Ιερές Ακολουθίες θα μεταδίδονται απευθείας μέσω του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως (89,4 Fm) και θα ψάλλουν καθηγητές και μαθητές του νεοσύστατου Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΕΛΩΔΟΣ», το οποίο στεγάζεται και αυτό στο ίδιο σύμπλεγμα κτιρίων του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου πάνω από το Κ.Δ.Α.Π. «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων