27/04/2021 27/04/2021 Εκατό δωροεπιταγές για την προμήθεια τροφίμων διένειμε σε εμπερίστατους αδελφούς μας η Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου. Εν όψει του Αγίου Πάσχα, με την φροντίδα του Κεντρικού Ταμείου Ευποιΐας της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου και με σκοπό την συνέχιση της παραδόσεως της εμπράκτου αγάπης της τοπικής Εκκλησίας προς τον πάσχοντα και εμπερίστατο...
27 Απριλίου, 2021 - 11:10
Τελευταία ενημέρωση: 27/04/2021 - 11:15

Η Μητρόπολη Φιλίππων στηρίζει τους εμπερίστατους αδελφούς μας

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Φιλίππων στηρίζει τους εμπερίστατους αδελφούς μας

Εκατό δωροεπιταγές για την προμήθεια τροφίμων διένειμε σε εμπερίστατους αδελφούς μας η Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου.

Εν όψει του Αγίου Πάσχα, με την φροντίδα του Κεντρικού Ταμείου Ευποιΐας της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου και με σκοπό την συνέχιση της παραδόσεως της εμπράκτου αγάπης της τοπικής Εκκλησίας προς τον πάσχοντα και εμπερίστατο συνάνθρωπο, διανέμονται 100 περίπου δωροεπιταγές σε αντίστοιχες οικογένειες από τις 17 Ενορίες της Καβάλας, για την προμήθεια τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης για το γιορτινό τους τραπέζι.

Εφέτος λόγω των εκτάκτων μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή εξαπλώσεως του κορονοϊού, μετά από σχετική εντολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου, οι ιερείς των Ενοριών παρέλαβαν και επέδωσαν τις αντίστοιχες δωροεπιταγές για τους ενισχυομένους ενορίτες τους, προκειμένου να οι εμπερίστατοι αδελφοί μας να απολάβουν της προνοιακής αγάπης και ευποιΐας της τοπικής Εκκλησίας.

“Με την ευκαιρία απευθύνουμε εγκάρδιες εόρτιες ευχές προς όλους, ώστε με υγεία και δύναμη να εορτάσουμε το Άγιο Πάσχα και να επιτύχουμε την καλή έκβαση των ευγενικών σκοπών μας για την αντιμετώπιση των δυσκόλων συγκυριών που ζούμε όλοι μας”, καταλήγει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων