02/12/2020 02/12/2020 Με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων (κεκλεισμένων των θυρών) τελέσθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ερέτριας την Τρίτη το απόγευμα (1ης Δεκεμβρίου) προεόρτιος αγρυπνία εν όψει της προλαβούσης εορτής του Πολιούχου εν αγίοις πατρός ημών Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας, του Θαυματουργού, την οποία ετέλεσε ο εφημέριος του ιερού ναού, Πρωτοπρεσβύτερος Θεοφάνης Παπαγεωργίου,...
02 Δεκεμβρίου, 2020 - 11:48
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2020 - 10:48

Αγρυπνία για τον Άγιο Νικόλα στην Ερέτρια

Διαδώστε:
Αγρυπνία για τον Άγιο Νικόλα στην Ερέτρια

Με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων (κεκλεισμένων των θυρών) τελέσθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ερέτριας την Τρίτη το απόγευμα (1ης Δεκεμβρίου) προεόρτιος αγρυπνία εν όψει της προλαβούσης εορτής του Πολιούχου εν αγίοις πατρός ημών Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας, του Θαυματουργού, την οποία ετέλεσε ο εφημέριος του ιερού ναού, Πρωτοπρεσβύτερος Θεοφάνης Παπαγεωργίου, με την συμμετοχή εκ του αναλογίου του ιεροψάλτη του ιερού ναού, κ. Δημητρίου Πετρογιάννη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων