26/03/2021 26/03/2021 Μετά την έκκληση συγκέντρωσης αναγκαίων ειδών που έκανε η Ιερά Μητρόπολη Ελασσώνος, η τοπική Εκκλησία της Χαλκίδας ενεργοποιήθηκε κατάλληλα. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος, «η αλληλεγγύη των συνανθρώπων μας προς τους πάσχοντες ξεπέρασε τα όρια των δυσκολιών που όλοι μας βιώνουμε εδώ και ένα χρόνο. Τα αγαθά που συγκεντρώθηκαν από όλες...
26 Μαρτίου, 2021 - 15:48
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2021 - 15:36

Χαλκίδα: Ξεκίνησε η Αποστολή Αγάπης στους σεισμόπληκτους

Διαδώστε:
Χαλκίδα: Ξεκίνησε η Αποστολή Αγάπης στους σεισμόπληκτους

Μετά την έκκληση συγκέντρωσης αναγκαίων ειδών που έκανε η Ιερά Μητρόπολη Ελασσώνος, η τοπική Εκκλησία της Χαλκίδας ενεργοποιήθηκε κατάλληλα. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος, «η αλληλεγγύη των συνανθρώπων μας προς τους πάσχοντες ξεπέρασε τα όρια των δυσκολιών που όλοι μας βιώνουμε εδώ και ένα χρόνο.

Τα αγαθά που συγκεντρώθηκαν από όλες τις Αρχιερατικές Περιφέρειες της Ι. Μ. Χαλκίδος, από τις 12-19 Μαρτίου 2021, σήμερα συσκευάσθηκαν και ξεκίνησε η μεταφορά τους στην Ελασσώνα.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, ευχαριστεί όλα τα μέλη της τοπικής μας Εκκλησίας, Κληρικούς και λαϊκούς για την θυσιαστική συνείδηση και την προσφορά τους και εύχεται, ο Φιλάνθρωπος Κύριος μας Ιησούς Χριστός να ανταποδίδει σε όλους τους προσφέροντες εκατονταπλάσια ευλογία».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων