13/03/2022 13/03/2022 Την Κυριακή της Ορθοδοξίας 13η Μαρτίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ.ΕΦΡΑΙΜ, ιερούργησε και ομίλησε στο Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ύδρας, πλαισιούμενος υπό του Πανοσιολ. Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. Νεκταρίου Δαρδανού, του Γ.Α.Ε Αιδεσ. Πρωτ. Ακινδύνου Δαρδανού και του Ιερολογιωτάτου Διακόνου Ιωάννου Καρπασινού. Προ της απολύσεως έγινε εντός του Ι. Καθεδρικού Ναού η Λιτάνευσις των Ιερών Εικόνων...
13 Μαρτίου, 2022 - 17:35
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2022 - 16:14

Η εορτή της αναστήλωσης των Ιερών εικόνων στην Ύδρα

Διαδώστε:
Η εορτή της αναστήλωσης των Ιερών εικόνων στην Ύδρα

Την Κυριακή της Ορθοδοξίας 13η Μαρτίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ.ΕΦΡΑΙΜ, ιερούργησε και ομίλησε στο Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ύδρας, πλαισιούμενος υπό του Πανοσιολ. Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. Νεκταρίου Δαρδανού, του Γ.Α.Ε Αιδεσ. Πρωτ. Ακινδύνου Δαρδανού και του Ιερολογιωτάτου Διακόνου Ιωάννου Καρπασινού.

Προ της απολύσεως έγινε εντός του Ι. Καθεδρικού Ναού η Λιτάνευσις των Ιερών Εικόνων κατά την τάξιν των Πατριαρχείων Αλεξανδρείας και Ιεροσολύμων.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων