16/12/2022 16/12/2022 Με λαμπρότητα τελέστηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός επί την εορτή του Αγίου Διονυσίου Αρχιεπισκόπου Αιγίνης, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αιγίνης, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ, και με την συμμετοχή των Πατέρων της Νήσου, των αρχών και πλήθους πιστών. Τον Θείο Λόγο κήρυξε εμπνευσμένα ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δαρδανός ο...
16 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2022 - 21:48

Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός επί την εορτή του Αγίου Διονυσίου στην Αίγινα

Διαδώστε:
Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός επί την εορτή του Αγίου Διονυσίου στην Αίγινα

Με λαμπρότητα τελέστηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός επί την εορτή του Αγίου Διονυσίου Αρχιεπισκόπου Αιγίνης, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αιγίνης, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ, και με την συμμετοχή των Πατέρων της Νήσου, των αρχών και πλήθους πιστών.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε εμπνευσμένα ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δαρδανός ο και Τελετάρχης της εν Αιγίνη Ιεράς πανηγύρεως και των εκδηλώσεων επί τη συμπληρώσει 400 ετών από της Κοιμήσεως του Αγίου Διονυσίου. (1622- 2022).

Εψαλλε μελωδικά ο εξ Αιγίνης ορμόμενος κ. Αχιλλέας Χαλδαιάκης Κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχολής ΕΚΠΑ, τον οποίο προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος τον συνεχάρη και τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την παρουσία του.

        

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων