30/07/2022 30/07/2022 Τα αποκαλυπτήρια της προτομής του ποιητή Μίλτου Σαχτούρη έγιναν χθες, Παρασκευή, 29η Ιουλίου 2022, στις 20:00 στον Ανοικτό Χώρο Πολιτισμού ” θεατράκι” του Δήμου Ύδρας , στο Καμίνι. Στην ίδια εκδήλωση προβλήθηκε η βραβευμένη ταινία “Έχασα το Δρόμο Μου” του Παναγιώτη Ράππα και πραγματοποιήθηκε η συναυλία του συνθέτη Γιώργου Νικητόπουλου σε ποίηση Μίλτου Σαχτούρη. Στην...
30 Ιουλίου, 2022 - 15:06
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2022 - 15:13

Στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Μ. Σαχτούρη ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Ύδρας

Διαδώστε:
Στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Μ. Σαχτούρη ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Ύδρας

Τα αποκαλυπτήρια της προτομής του ποιητή Μίλτου Σαχτούρη έγιναν χθες, Παρασκευή, 29η Ιουλίου 2022, στις 20:00 στον Ανοικτό Χώρο Πολιτισμού ” θεατράκι” του Δήμου Ύδρας , στο Καμίνι. Στην ίδια εκδήλωση προβλήθηκε η βραβευμένη ταινία “Έχασα το Δρόμο Μου” του Παναγιώτη Ράππα και πραγματοποιήθηκε η συναυλία του συνθέτη Γιώργου Νικητόπουλου σε ποίηση Μίλτου Σαχτούρη.

Στην ως άνω εκδήλωση τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ εκπροσώπησε ο Πανοσ. Πρωτοσυγκέλλος Αρχιμ. π.Νεκτάριος Δαρδανός. Παρέστησαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π.Ακίνδυνος Δαρδανός οι Αρχές του τόπου και πλήθος κόσμου.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Δήμαρχος Ύδρας κ.Γεώργιος Κουκουδάκης.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων