12/09/2020 12/09/2020 Μετά την πρόσφατη εγκατάσταση υπερμεγέθους φωτεινού Σταυρού σε περίοπτη θέση του περιβάλλοντος χώρου της Ιεράς Μονής Αγίας Σκέπης – Αγίας Παρασκευής Νέας Βύσσης στην ελληνοτουρκική μεθόριο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός και ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αρχιμ. Βαρθολομαίος καλούν την Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου, ημέρα που εορτάζουμε την Ύψωση του Τιμίου...
12 Σεπτεμβρίου, 2020 - 17:20
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2020 - 17:56

Χαιρετισμοί του Τιμίου Σταυρού στην ελληνοτουρκική μεθόριο

Διαδώστε:
Χαιρετισμοί του Τιμίου Σταυρού στην ελληνοτουρκική μεθόριο

Μετά την πρόσφατη εγκατάσταση υπερμεγέθους φωτεινού Σταυρού σε περίοπτη θέση του περιβάλλοντος χώρου της Ιεράς Μονής Αγίας Σκέπης – Αγίας Παρασκευής Νέας Βύσσης στην ελληνοτουρκική μεθόριο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός και ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αρχιμ. Βαρθολομαίος καλούν την Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου, ημέρα που εορτάζουμε την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού, στις 6.30 μ.μ., τους ευσεβείς χριστιανούς να παραστούν στην τέλεση αγιασμού επί τη καθιερώση του ιερού συμβόλου της πίστεως μας και να συμπροσευχηθούν εν συνεχεία μαζί τους, ψάλλοντας τους χαιρετισμούς στον Τίμιο Σταυρό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων