09/11/2018 09/11/2018 Σαράντα ημέρες πέρασαν από την εκδημία της Ασπασίας Μάνταλου. Πιο συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου, 17 Νοεμβρίου 2018 και στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου θα τελεσθεί πολυαρχιερατική Θ. Λειτουργία και στη συνέχεια το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της μητρός του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου, αείμνηστης Ασπασίας Γ. Μάνταλου. Η συμμετοχή...
09 Νοεμβρίου, 2018 - 18:23

Σαρανταήμερο μνημόσυνο για τη μητέρα του Μητροπολίτη Κορίνθου

Διαδώστε:
Σαρανταήμερο μνημόσυνο για τη μητέρα του Μητροπολίτη Κορίνθου

Σαράντα ημέρες πέρασαν από την εκδημία της Ασπασίας Μάνταλου. Πιο συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου, 17 Νοεμβρίου 2018 και στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου θα τελεσθεί πολυαρχιερατική Θ. Λειτουργία και στη συνέχεια το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της μητρός του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου, αείμνηστης Ασπασίας Γ. Μάνταλου.
Η συμμετοχή των πιστών θα συγκινήσει ιδιαίτερα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, αφού αυτοί δεν θα παραλείψουν να ευχηθούν και υπέρ υγείας αυτού, των αδελφών του καθώς και των λοιπών συγγενών του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων