14/03/2021 14/03/2021 Επίσκεψη πραγματοποίησε την Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου και είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Διονύσιο. Κατά την διάρκεια της επισκέψεως που πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα ο Σεβασμιώτατος και ο κ. Αντιπεριφερειάρχης αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που αφορούν την Τοπική Κοινωνία...
14 Μαρτίου, 2021 - 14:35
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2021 - 14:09

Ένταξη του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Κορίνθου σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ

Διαδώστε:
Ένταξη του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Κορίνθου σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ

Επίσκεψη πραγματοποίησε την Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου και είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Διονύσιο.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως που πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα ο Σεβασμιώτατος και ο κ. Αντιπεριφερειάρχης αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που αφορούν την Τοπική Κοινωνία της Κορινθίας, την Εκκλησία και την τρέχουσα επικαιρότητα, καθώς και για το χρονίζον θέμα του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Κορίνθου «Το έργον του Αποστόλου Παύλου», το οποίο με ενέργειες του Περιφερειάρχου Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, των Αντιπεριφερειαρχών κ. Αναστασίου Γκιολή, κ. Αθήνας Κόρκα, και πολλών Συμβούλων της Περιφέρειας εντάσσεται σε Πρόγραμμα ΕΣΠΑ, προκειμένου να ανακαινισθεί και να υπερδιπλασιαστεί η χωρητικότητά του, ώστε να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες της Κορινθίας μας στον τομέα προστασίας υπερηλίκων, καθώς κατά τα 15 έτη Ποιμαντορίας του στην Κόρινθο παρέμεινε από την αδιαφορία των «αρμοδίων» «όνειρο απατηλό»…!

Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τον κ. Γκιολή για την ευγενική επίσκεψή του και τον κόπο να τον ενημερώσει.

Μάλιστα τον παρακάλεσε να διαβιβάσει στον Περιφερειάρχη κ. Νίκα και τους συνεργάτες τους τις ευχαριστίες του και ευχήθηκε ο Θεός, να τους χαρίζει «καλή Τεσσαρακοστή», υγεία, φώτιση και επιτυχία στα καθήκοντά τους.

Την επομένη το πρωί, Σάββατο της 13ης Μαρτίου 2021, ο Σεβασμιώτατος πραγματοποίησε απροειδοποίητες επισκέψεις σε Ιερούς Ναούς, που έχουν ποικίλα προβλήματα και χώρους όπου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για την Ιστορική Επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Ο Ποιμενάρχης αφού άκουσε τα προβλήματα και έδωσε οδηγίες, ευχήθηκε «καλή Τεσσαρακοστή» και γρήγορα να ξεπερασθούν οι κρίσεις που μαστίζουν τον Τόπο μας και δυστυχώς και την Εκκλησία μας.

Είναι πικρό τόνισε ο ιός να «φουρφουρίζει» στην Κόρινθο, όλοι να βρίσκονται στους δρόμους, όλοι να αντιδρούν στις ΚΥΑ και μόνο οι Ναοί μας, κατά τις Ιερές αυτές ημέρες, να είναι και πάλι «αεροστεγώς» κλεισμένοι λες και οι υπεύθυνοι βάλθηκαν να ξεριζώσουν την Πίστη και την ελπίδα από τον δυστυχούντα Λαό μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων