15/10/2021 15/10/2021 Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κισούμου και Δυτ. Κένυας κ. Μάρκος, του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, συνοδευόμενος από τον Αιδεσ. Οικονόμο – Σταυροφόρο π. Ξενοφώντα Κατσαούνη, Εφημέριο του Ναού Αγίου Φανουρίου Βέλου Κορινθίας, στα Γραφεία της Μητροπόλεως Κορίνθου, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με το Σεβ. Μητροπολίτη κ. Διονύσιο. Στη συνάντηση παρέστη...
15 Οκτωβρίου, 2021 - 15:28
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2021 - 15:27

Επίσκεψη Επισκόπου Κισούμου στη Μητρόπολη Κορίνθου

Διαδώστε:
Επίσκεψη Επισκόπου Κισούμου στη Μητρόπολη Κορίνθου

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κισούμου και Δυτ. Κένυας κ. Μάρκος, του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, συνοδευόμενος από τον Αιδεσ. Οικονόμο – Σταυροφόρο π. Ξενοφώντα Κατσαούνη, Εφημέριο του Ναού Αγίου Φανουρίου Βέλου Κορινθίας, στα Γραφεία της Μητροπόλεως Κορίνθου, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με το Σεβ. Μητροπολίτη κ. Διονύσιο. Στη συνάντηση παρέστη και ο Θεοφιλέστατος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος.

Σε θερμό κλίμα ο Σεβ. Κισούμου και ο Μητροπολίτης Κορίνθου συζήτησαν θέματα που άπτονται της σύγχρονης Εκκλησιαστικής και Κοινωνικής επικαιρότητας, καθώς και τις άριστες σχέσεις του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας με την Τοπική Εκκλησία της Κορίνθου.

Τέλος ο Ποιμενάρχης της Κορίνθου ευχαρίστησε τον Σεβ. Κισούμου για την φιλάδελφη επίσκεψή του και ευχήθηκε ο Θεός να τον ενδυναμώνει στην Ιεραποστολική Αρχιερατική διακονία του.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων