12/08/2020 12/08/2020 Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στο Σοφικό Κορινθίας μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, την Τρίτη 11 Αυγούστου 2020, όπου και τέλεσε την Ιερά Παράκληση της Παναγίας. Ομιλώντας προς τους ευσεβείς Πιστούς ο Σεβασμιώτατος τους προέτρεψε να μην παύουν να προσέρχονται στην Εκκλησία και να συμμετέχουν στα Ιερά Μυστήρια, καθώς μόνον έτσι μπορούν να λαμβάνουν...
12 Αυγούστου, 2020 - 22:31

Στο Σοφικό Κορινθίας ο Μητροπολίτης Κορίνθου

Διαδώστε:
Στο Σοφικό Κορινθίας ο Μητροπολίτης Κορίνθου

Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στο Σοφικό Κορινθίας μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, την Τρίτη 11 Αυγούστου 2020, όπου και τέλεσε την Ιερά Παράκληση της Παναγίας. Ομιλώντας προς τους ευσεβείς Πιστούς ο Σεβασμιώτατος τους προέτρεψε να μην παύουν να προσέρχονται στην Εκκλησία και να συμμετέχουν στα Ιερά Μυστήρια, καθώς μόνον έτσι μπορούν να λαμβάνουν την Χάρις και την ευλογία του Θεού! Προς το τέλος της ομιλίας του ευχήθηκε στον παριστάμενο Καθηγητή Καρδιολογίας και Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Δημήτριο Τούσουλη καθώς και σε όλους τους υπολοίπους η Παναγία Θεοτόκος να δίδει δύναμη, υγεία και φώτιση!

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος τέλεσε την  Ακολουθία της Ιεράς Παρακλήσεως στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σοφικού, όπου και ομίλησε στους Πιστούς επισημαίνοντας ότι η Παναγία Θεοτόκος είναι Αυτή που δείχνει σε όλους μας τον δρόμο, οδηγώντας μας στην Ουράνιο Βασιλεία! Στο τέλος μετέφερε τις ευλογίες του Σεβ. Μητροπολίτου  κ. Διονυσίου και ευχήθηκε η χάρις της Παναγίας μας να μας σκεπάζει και να μας οδηγεί σε οδό σωτηρίας!

Το ίδιο απόγευμα και στον Ι. Ναό Αγίου Δημητρίου Βοχαϊκού τέλεσε την Ι. Ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνα ο Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσ. Αρχιμ. π. Άνθιμος Παπαλεξόπουλος, ο οποίος ομίλησε επίκαιρα στους Πιστούς και ευχόμενος εκ προσώπου του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Διονυσίου!

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων