19/02/2020 19/02/2020 Τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχο Λ.Σ. κ. Θεόδωρο Κλιάρη υπεδέχθη ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος στο Μητροπολιτικό Μέγαρο. Ο Αρχηγός επί τη αναλήψει των καθηκόντων του, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στην Σύμη, συνοδευόμενος από τον επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης του Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Γεώργιο Χριστιανό, τον Περιφερειακό Διοικητή της 8ης Περιφερειακής...
19 Φεβρουαρίου, 2020 - 16:40
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2020 - 17:05

Τον αρχηγό του Λιμενικού υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος

Διαδώστε:
Τον αρχηγό του Λιμενικού υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος

Τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχο Λ.Σ. κ. Θεόδωρο Κλιάρη υπεδέχθη ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος στο Μητροπολιτικό Μέγαρο. Ο Αρχηγός επί τη αναλήψει των καθηκόντων του, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στην Σύμη, συνοδευόμενος από τον επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης του Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Γεώργιο Χριστιανό, τον Περιφερειακό Διοικητή της 8ης Περιφερειακής Διοικήσεως Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Ιωάννη Αργυράκη, καθώς και τον Λιμενάρχη Σύμης κ. Παντελή Μισσό και την Υπολιμενάρχη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων