01/05/2022 01/05/2022 Στο Ιερό Προσκύνημα Αγ. Μακαρίου Βροντάδου, εκεί όπου ευρίσκεται ο τάφος, τα ασκητήρια, το αγίασμα και τα λείψανα του Αγ. Μακαρίου, ετίμησε η Ιερά Μητρόπολη Χίου τον πρύτανι των Κολλυβάδων το Σάββατον 30 Απριλίου 2022. Ιερουργός στην Θεία Ευχαριστία ο Σεβ. Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος μαζί με τους Πρωτοπρεσβυτέρους Γεώργιο Πουλιά και Ιωάννη Μουσά, καθώς...
01 Μαΐου, 2022 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2022 - 18:25

Ετιμήθη ο Γενάρχης του Φιλοκαλισμού στην Χίο

Διαδώστε:
Ετιμήθη ο Γενάρχης του Φιλοκαλισμού στην Χίο

Στο Ιερό Προσκύνημα Αγ. Μακαρίου Βροντάδου, εκεί όπου ευρίσκεται ο τάφος, τα ασκητήρια, το αγίασμα και τα λείψανα του Αγ. Μακαρίου, ετίμησε η Ιερά Μητρόπολη Χίου τον πρύτανι των Κολλυβάδων το Σάββατον 30 Απριλίου 2022.

Ιερουργός στην Θεία Ευχαριστία ο Σεβ. Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος μαζί με τους Πρωτοπρεσβυτέρους Γεώργιο Πουλιά και Ιωάννη Μουσά, καθώς και τον Αρχιδιάκονο Απόστολο Λάρδα.

Παρόντες μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Ξυλάς, η Δημοτική Σύμβουλος της ΛΑΣ κ. Κλ. Κωστάλα και η πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δέσποινα Βλυσίδου, καθώς και πρωην Διοικητής της 96 ΑΔΤΕ Στρατηγός κ. Ιωάννης Παπαπροκοπίου.

Στο Ιερό Βήμα διηκόνησαν παιδιά της Κατασκηνώσεως ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ της Ι. Μ. Χίου.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμα του ανεφέρθη στις αρετές της μη κατακρίσεως και της μακροθυμίας που οδηγούν τους ανθρώπους στην αγιότητα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων