19/05/2020 19/05/2020 Συνεχίζοντας την Φιλανθρωπική Διακονία λόγω των ισχυόντων ειδικών μέτρων, η Ιερά Μητρόπολις Χίου, Ψαρών και Οινουσσών διένεμε την Τρίτη 19 Μαίου 2020 περίπου 700 κιβώτια τροφίμων, τα οποία απέστειλε ο φορεύς ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, της ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ. Τα κιβώτια διενεμείθησαν σε 300 περίπου δικαιούχους οικογένειες με ανήλικα τέκνα, οι οποίες πληρούν τις προϋποθέσεως του χορηγού: α)...
19 Μαΐου, 2020 - 15:45
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2020 - 15:46

Η Μητρόπολη Χίου στο πλευρό των οικογενειών

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Χίου στο πλευρό των οικογενειών

Συνεχίζοντας την Φιλανθρωπική Διακονία λόγω των ισχυόντων ειδικών μέτρων, η Ιερά Μητρόπολις Χίου, Ψαρών και Οινουσσών διένεμε την Τρίτη 19 Μαίου 2020 περίπου 700 κιβώτια τροφίμων, τα οποία απέστειλε ο φορεύς ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, της ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ.

Τα κιβώτια διενεμείθησαν σε 300 περίπου δικαιούχους οικογένειες με ανήλικα τέκνα, οι οποίες πληρούν τις προϋποθέσεως του χορηγού: α) μονογονεικές οικογένειες, β) πολύτεκνες οικογένειες και γ) οικογένειες με μέλη ΑΜΕΑ. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, χάριν στις ενέργειες του οποίου επετεύχθη η χορηγία των δεμάτων, ευχαριστεί την ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΝ της Ε.Ε.Ε και εύχεται ο Τριαδικός Θεός διά των πρεσβειών του Αγίου Νικολάου να χαρίζει γαλήνια ταξίδια στους ναυτικούς μας και να καταπαύσει την τρικυμία της πανδημίας που κλυδωνίζει ολόκληρη την ανθρωπότητα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων