26/02/2019 26/02/2019 Τη στάση τους για τις σχεδιαζόμενες αλλαγές, αναμένεται να καθορίσουν την Πέμπτη 7/3 οι Κληρικοί της Χίου, οι οποίοι εξ αρχής έχουν εκφράσει τη έντονη αντίδρασή της. Πληροφορίες του ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ αναφέρουν ότι οι Ιερείς των ακριτικών νησιών βρίσκονται επί ποδός και δεν κρύβουν την απογοήτευσή τους. Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση το Διοικητικό Συμβούλιο...
26 Φεβρουαρίου, 2019 - 9:31

Τη στάση τους καθορίζουν οι Κληρικοί της Χίου

Διαδώστε:
Τη στάση τους καθορίζουν οι Κληρικοί της Χίου

Τη στάση τους για τις σχεδιαζόμενες αλλαγές, αναμένεται να καθορίσουν την Πέμπτη 7/3 οι Κληρικοί της Χίου, οι οποίοι εξ αρχής έχουν εκφράσει τη έντονη αντίδρασή της. Πληροφορίες του ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ αναφέρουν ότι οι Ιερείς των ακριτικών νησιών βρίσκονται επί ποδός και δεν κρύβουν την απογοήτευσή τους.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών καλεί τα μέλη του Συνδέσμου στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 στις 10:30 π.μ. στην ενοριακή αίθουσα του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίου Γεωργίου Βροντάδου, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση Απολογισμού οικονομικού έτους 2018,
Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.
Έγκριση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019
Ενημέρωση για τις σχεδιαζόμενες αλλαγές στο Σύνταγμα και τη μισθοδοσία των Κληρικών – η θέση και η στάση του Ιερού Κλήρου – Συζήτηση

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων