21/01/2023 21/01/2023 Καθώς ήδη έχουν συμπληρωθεί 100 χρόνια από τις αποφράδες εκείνες ημέρες της Μικρασιατικής Καταστροφής (1922-2022), το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου και Τέχνης “Αληθώς”, πολιτιστική έκφραση της Ιεράς Μητροπόλεως Ζακύνθου, συμμετέχει με μια ειδική μουσικο-φιλολογική βραδιά τιμής και μνήμης, με γενικό τίτλο “Σμύρνη, η αφανισμένη πολιτεία”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του “Αληθώς”, στον Ιερό Ναό...
21 Ιανουαρίου, 2023 - 15:15
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2023 - 15:00

Μουσικοφιλολογική βραδιά του “Αληθώς”: Σμύρνη, η αφανισμένη πολιτεία

Διαδώστε:
Μουσικοφιλολογική βραδιά του “Αληθώς”: Σμύρνη, η αφανισμένη πολιτεία

Καθώς ήδη έχουν συμπληρωθεί 100 χρόνια από τις αποφράδες εκείνες ημέρες της Μικρασιατικής Καταστροφής (1922-2022), το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου και Τέχνης “Αληθώς”, πολιτιστική έκφραση της Ιεράς Μητροπόλεως Ζακύνθου, συμμετέχει με μια ειδική μουσικο-φιλολογική βραδιά τιμής και μνήμης, με γενικό τίτλο “Σμύρνη, η αφανισμένη πολιτεία”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του “Αληθώς”, στον Ιερό Ναό της Παναγούλας Βανάτου, την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023, ώρα 7 το βράδυ.

Το όλο πρόγραμμα επιμελείται ο Νίκος Γράψας, Μουσικός- συνθέτης – εκπαιδευτικός, ο οποίος και θα ερμηνεύσει μικρασιάτικα τραγούδια.

Η Στέλλα Τζαβαλά θα τραγουδήσει επίσης, η δε Ειρήνη Βυθούλκα θα παίξει ιδιόφωνα κρουστά της Μικρασίας.

Κείμενα και ποιήματα θα αποδώσουν η Μελισσάνθη Γράψα και η Ηλέκτρα Κλάδη.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι φίλοι του “Αληθώς”, φιλίστορες και φιλόμουσοι, είναι καλοδεχούμενοι!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων