05/05/2019 05/05/2019 Κάτοικοι από τις Θεσπιές αλλά και τις γειτονικές περιοχές, πήγαν το Σάββατο στον ιερό ναό του Αγίου Χαράλαμπους και προσευχήθηκαν για την 8χρονη Αλεξία, που δίνει μάχη στο νοσοκομείο τραυματισμένη από σφαίρα.   Το κοριτσάκι τραυματίστηκε την Κυριακή του Πάσχα στην αυλή του σπιτιού του, από αδέσποτε σφαίρα και η ιστορία του έχει συγκινήσει όλη...
05 Μαΐου, 2019 - 16:51

Δάκρυσε ο ιερέας για την μικρή Αλεξία – Προσευχήθηκαν στις Θεσπιές

Διαδώστε:
Δάκρυσε ο ιερέας για την μικρή Αλεξία – Προσευχήθηκαν στις Θεσπιές

Κάτοικοι από τις Θεσπιές αλλά και τις γειτονικές περιοχές, πήγαν το Σάββατο στον ιερό ναό του Αγίου Χαράλαμπους και προσευχήθηκαν για την 8χρονη Αλεξία, που δίνει μάχη στο νοσοκομείο τραυματισμένη από σφαίρα.

 


Το κοριτσάκι τραυματίστηκε την Κυριακή του Πάσχα στην αυλή του σπιτιού του, από αδέσποτε σφαίρα και η ιστορία του έχει συγκινήσει όλη τη χώρα.
Ο ιερέας των Θεσπιών πατήρ Αλέξανδρος, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, όταν έλεγε την προσευχή για την 8χρονη.

Το παιδάκι νοσηλεύεται στην Αθήνα, στο Παίδων και οι γονείς του, που δεν έχουν φύγει στιγμή από το πλευρό του, άκουσαν για πρώτη φορά χθες, μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών. Τους είπαν ότι άρχισε να φαίνεται μια φωτεινή ακτίνα, για την υγεία της μικρούλας…

Πηγή: permissos.gr

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων