30/11/2020 30/11/2020 Το παρακάτω κείμενο αναρτήθηκε από τον ιερέα Ioan Valentin Istrati της ενορίας του Αγίου Νικολάου-Κωνστάντσα και αναδημοσιεύεται απο τον επίσημο ιστοτόπο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Ο πατέρας του ήταν ιερέας, ενώ ο παππούς του ήταν στρατιωτικός ιερέας: «Αυτή η ασημένια λαβίδα είναι αγιασμένη (ΦΩΤΟ ως άνω). Μου την έδωσε ο πατέρας μου. Με...
30 Νοεμβρίου, 2020 - 18:31
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2020 - 18:38

H λαβίδα που πέρασε από πανούκλα, τύφο, την ισπανική γρίππη

Διαδώστε:
H λαβίδα που πέρασε από πανούκλα, τύφο, την ισπανική γρίππη

Το παρακάτω κείμενο αναρτήθηκε από τον ιερέα Ioan Valentin Istrati της ενορίας του Αγίου Νικολάου-Κωνστάντσα και αναδημοσιεύεται απο τον επίσημο ιστοτόπο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Ο πατέρας του ήταν ιερέας, ενώ ο παππούς του ήταν στρατιωτικός ιερέας:

«Αυτή η ασημένια λαβίδα είναι αγιασμένη (ΦΩΤΟ ως άνω). Μου την έδωσε ο πατέρας μου. Με αυτήν κοινώνησα Χριστό σε χιλιάδες ανθρώπους χωρίς να μεταδώσω καμία ασθένεια. Με την ίδια λαβίδα κάθε φορά καταλύω από το Άγιο Ποτήριο το Σώμα και το Αίμα του Χριστού.

Ο πατέρας μου, την λαβίδα την έχει από τον παππού μου. Με αυτήν κοινώνησαν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι.Πάνω της γράφει 1770. Εδώ και 250 χρόνια με αυτήν την λαβίδα οι πιστοί κοινωνούν τον Χριστό.

Κοινώνησαν βρέφη, νέοι, γέροι, στρατιώτες, μητέρες, ετοιμοθάνατοι,άγιοι.

Πέρασε από πανούκλα, τύφο, την ισπανική γρίππη, το μέτωπο, το Στάλινγκραντ, την Τάτρα. Κανείς δεν κόλλησε κάποια ασθένεια, μόνο Αιώνια Ζωή».

Πηγή: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ / https://proskynitis.blogspot.com/

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων