17/02/2020 17/02/2020 Την ημέρα του Αγίου Σιγφρίδου γιόρτασαν οι Ρουμάνοι της Σουηδίας. Οι Ορθόδοξοι Ρουμάνοι από το νότο της Σουηδίας γιόρτασαν το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, τον πνευματικό προστάτη της ρουμανικής ενορίας στην πόλη Växjö, τον Saint Ierar Sigfrid (σ.σ. Άγιο Σίγφριδο), τον φωτιστή και Προστάτη της Σουηδίας. Ο επίσκοπος Macarie αναφερόμενος στην προσωπικότητα του Αγίου Σιγφρίδου δήλωσε...
17 Φεβρουαρίου, 2020 - 18:46
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2020 - 21:19

Τον άγιό τους γιόρτασαν οι Ρουμάνοι της Σουηδίας

Διαδώστε:
Τον άγιό τους γιόρτασαν οι Ρουμάνοι της Σουηδίας

Την ημέρα του Αγίου Σιγφρίδου γιόρτασαν οι Ρουμάνοι της Σουηδίας. Οι Ορθόδοξοι Ρουμάνοι από το νότο της Σουηδίας γιόρτασαν το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, τον πνευματικό προστάτη της ρουμανικής ενορίας στην πόλη Växjö, τον Saint Ierar Sigfrid (σ.σ. Άγιο Σίγφριδο), τον φωτιστή και Προστάτη της Σουηδίας.

Ο επίσκοπος Macarie αναφερόμενος στην προσωπικότητα του Αγίου Σιγφρίδου δήλωσε ότι “για να φτάσετε στην καρδιά των πολεμιστών Viking, πρέπει να έχετε έναν ιεραπόστολο, να είστε ο ίδιος πολεμιστής, μαχητής έτοιμος να αγωνιστεί ως το τέλος και να δώσει τη ζωή του για τον Χριστό”.

“Ένας τέτοιος πολεμιστής που φέρει τα όπλα του Πνεύματος, της αγάπης, της αλήθειας, της καλοσύνης και της δικαιοσύνης ήταν ο άγιος και ιερός Σίγφριδος ο οποίος συνθλίβει τους αόρατους εχθρούς της σωτηρίας και κατακτά αυτόν τον κόσμο, κατακτώντας συγχρόνως το εσωτερικό πεδίο της καρδιάς και εισβάλλοντας σ’ αυτήν, με την καλή του ακτίνα. Επωδός μας ”ο Σωτήρας μας Ιησούς Χριστός”.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων