17/10/2021 17/10/2021 Τελέστηκε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στην Ράχη Πιερίας το ετήσιο μνημόσυνο των κεκοιμημένων μελών της Σχολής Γονέων Κατερίνης και «διαβάστηκε» το κόλλυβο του προστάτη Αγίου της, του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, του φωτιστή του γένους μας, στο πλαίσιο των 34ων Πατρίων, που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στη Ράχη Πιερίας. Οι εκδηλώσεις, που διοργανώνονται για 34η...
17 Οκτωβρίου, 2021 - 17:49
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2021 - 17:34

Ο προστάτης Άγιος της Σχολής Γονέων Κατερίνης

Διαδώστε:
Ο προστάτης Άγιος της Σχολής Γονέων Κατερίνης

Τελέστηκε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στην Ράχη Πιερίας το ετήσιο μνημόσυνο των κεκοιμημένων μελών της Σχολής Γονέων Κατερίνης και «διαβάστηκε» το κόλλυβο του προστάτη Αγίου της, του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, του φωτιστή του γένους μας, στο πλαίσιο των 34ων Πατρίων, που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στη Ράχη Πιερίας. Οι εκδηλώσεις, που διοργανώνονται για 34η χρονιά, τελούν υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος με συνδιοργανωτές την Π.Ε Πιερίας και το δήμο Κατερίνης και άρχισαν χθες Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021. Πρόκειται για έναν από τους μακροβιότερους πολιτιστικούς θεσμούς της Πιερίας και φέτος είναι αφιερωμένος στην Επανάσταση του 1821.

Την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου στις 20:00 διαδικτυακά λαμβάνει χώρα η  πρεμιέρα της Σχολής Γονέων με πρώτο ομιλητή τον κ. Δημήτριο Λακασά και θέμα: «Άνθρωπος 4.0 – Σοφή διαχείριση της κρίσης».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων