02/07/2019 02/07/2019 Τη Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τίτλο «Αφιέρωμα στον εκφραστή του μεγάλου ρίγους Ν. Γ. Πεντζίκη». Την Ανθολόγηση και Επιμέλεια των κειμένων έχει η Αναστασία Χατζή ενώ κείμενα θα διαβάσουν η Ευαγγελία Βακλαβά, η Χαρά Παπαβασιλείου και ο Πασχάλης Παπαβασιλείου. Ο ποιητής του μεγάλου ποιητικού ρίγους που κινείται μ’...
02 Ιουλίου, 2019 - 11:05

«Αφιέρωμα στον εκφραστή του μεγάλου ρίγους Ν. Γ. Πεντζίκη»

Διαδώστε:
«Αφιέρωμα στον εκφραστή του μεγάλου ρίγους Ν. Γ. Πεντζίκη»

Τη Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τίτλο «Αφιέρωμα στον εκφραστή του μεγάλου ρίγους Ν. Γ. Πεντζίκη». Την Ανθολόγηση και Επιμέλεια των κειμένων έχει η Αναστασία Χατζή ενώ κείμενα θα διαβάσουν η Ευαγγελία Βακλαβά, η Χαρά Παπαβασιλείου και ο Πασχάλης Παπαβασιλείου.
Ο ποιητής του μεγάλου ποιητικού ρίγους που κινείται μ’ ευχέρεια ανάμεσα στα ορατά και αόρατα στοιχεία της ζωής, με στίχους θαυμάσιους και εκπληκτικούς.

Ένας από τους πιο μεγάλους και σπουδαίους ποιητές της Μακεδονίας και ολόκληρης της Ελλάδας, που οι χαρισματικές του καταβολές και η βαθιά του πνευματικότητα τον κάνουν να ξεχωρίζει και πέρα από τα όρια της πατρίδας μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων