23/04/2019 23/04/2019 Μια μουσική παράσταση απόλυτα εναρμονισμένη με την ατμόσφαιρα των Άγιων Ημερών της Μεγαλοβδομάδας θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τετάρτη  24 Απριλίου 2019 στις 20:45 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου στο Ψυχικό. Η μουσική του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη, οι στίχοι των Ν. Γκάτσου, Οδ. Ελύτη, Δ. Χριστοδούλου, Λ. Νικολακοπούλου, Μ. Ελευθερίου, Γ. Ρίτσου, Κ. Βίρβου,...
23 Απριλίου, 2019 - 13:08

“Δεύτε λάβετε Φώς”

Διαδώστε:
“Δεύτε λάβετε Φώς”

Μια μουσική παράσταση απόλυτα εναρμονισμένη με την ατμόσφαιρα των Άγιων Ημερών της Μεγαλοβδομάδας θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τετάρτη  24 Απριλίου 2019 στις 20:45 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου στο Ψυχικό.

Η μουσική του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη, οι στίχοι των Ν. Γκάτσου, Οδ. Ελύτη, Δ. Χριστοδούλου, Λ. Νικολακοπούλου, Μ. Ελευθερίου, Γ. Ρίτσου, Κ. Βίρβου, Ι. Καμπανέλλη και η ποίηση των Κ. Βάρναλη, Γ. Ρίτσου, Ν. Καζαντζάκη, Α. Σικελιανού, Δ. Σολωμού, συνθέτουν και δημιουργούν ένα αλλιώτικο οδοιπορικό.

Δύο μουσικοί
Χρίστος Θεσσαλονικεύς, κιθάρα – τραγούδι
Χρήστος Κτενάς, μπουζούκι,
ένας ιεροψάλτης
Θεολόγος Παπανικολάου και
δύο ηθοποιοί
Μαρίτα Βλασοπούλου, Γιάννης Σταματίου,

 

 

 

Τοποθεσία: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΥ
Δρόση 2 & Δροσίνη-Ψυχικό -Τηλ. 210 6745135

Δωρεάν, με κράτηση θέσης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων