29/11/2021 29/11/2021 Έγχρωμη ταινία επικαίρων του Νοεμβρίου 1976 με θέμα τα παιδικά παιχνίδια. Πλάνα από βιτρίνες καταστημάτων παιδικών παιχνιδιών γεμάτες με κάθε είδους παιχνίδια. Παιδιά παρατηρούν με ενδιαφέρον τα διαφορετικά παιχνίδια, μέσα αλλά και έξω από τα καταστήματα. Σύντομη αναδρομή στην ιστορία των παιχνιδιών κατά την αρχαιότητα με παρουσίαση δειγμάτων αρχαιοελληνικών παιχνιδιών που έχουν διασωθεί, και στη...
29 Νοεμβρίου, 2021 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2021 - 18:36

Έγχρωμη ταινία: Πώς ήταν τα παιδικά παιχνίδια το 1976

Διαδώστε:
Έγχρωμη ταινία: Πώς ήταν τα παιδικά παιχνίδια το 1976

Έγχρωμη ταινία επικαίρων του Νοεμβρίου 1976 με θέμα τα παιδικά παιχνίδια. Πλάνα από βιτρίνες καταστημάτων παιδικών παιχνιδιών γεμάτες με κάθε είδους παιχνίδια. Παιδιά παρατηρούν με ενδιαφέρον τα διαφορετικά παιχνίδια, μέσα αλλά και έξω από τα καταστήματα. Σύντομη αναδρομή στην ιστορία των παιχνιδιών κατά την αρχαιότητα με παρουσίαση δειγμάτων αρχαιοελληνικών παιχνιδιών που έχουν διασωθεί, και στη συνέχεια παρουσίαση της ανάπτυξης του βιοτεχνικού κλάδου παραγωγής παιδικών παιχνιδιών στην Ελλάδα.

Ιστορία της βιομηχανίας, κοινωνική ζωή, παιδική ηλικία, καθημερινή ζωή στη δεκαετία του 1970, μέσα από τις εικόνες των επικαίρων.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων