01/02/2024 01/02/2024 Τη Δευτέρα 05 Φεβρουαρίου 2024, στο μουσείο της Αρχαίας Αγοράς Θεσσαλονίκης, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εκδήλωση του κύκλου διαλέξεων με τίτλο «Θεσσαλονίκη. Ματιές στην Ιστορία και τα Μνημεία της», που διοργανώνεται από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης. Η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης, Δρ Ελισάβετ Τσιγαρίδα, θα παρουσιάσει σύντομα το πρόγραμμα...
01 Φεβρουαρίου, 2024 - 12:10
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2024 - 12:14

Η Αγία Σοφία Θεσσαλονίκης ως καθεδρικός ναός

Διαδώστε:
Η Αγία Σοφία Θεσσαλονίκης ως καθεδρικός ναός

Τη Δευτέρα 05 Φεβρουαρίου 2024, στο μουσείο της Αρχαίας Αγοράς Θεσσαλονίκης, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εκδήλωση του κύκλου διαλέξεων με τίτλο «Θεσσαλονίκη. Ματιές στην Ιστορία και τα Μνημεία της», που διοργανώνεται από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης.

Η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης, Δρ Ελισάβετ Τσιγαρίδα, θα παρουσιάσει σύντομα το πρόγραμμα του κύκλου διαλέξεων και το έργο της Εφορείας.

Η Δρ Φλώρα Καραγιάννη, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων και Μουσείων της Εφορείας, θα δώσει διάλεξη με θέμα «Η Αγία Σοφία Θεσσαλονίκης ως καθεδρικός ναός».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα από την κ. Ευλαμπία Αγγέλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων