22/06/2019 22/06/2019 Η Νεκταρία Καραντζή θα ερμηνεύσει βυζαντινούς εκκλησιαστικούς ύμνους a cappella σε μια σπάνια solo voce εμφάνιση στα περίφημα Vespri a San Vitale στις 27/6/2019 στη Ραβέννα της Ιταλίας. Μία ημέρα πριν τη συμμετοχή της σε ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ, στο Φεστιβάλ της Ραββένα, μαζί με τον Διεθνούς φήμης αρχιμουσικό και πιανίστα Βασίλη Τσαμπρόπουλο, με...
22 Ιουνίου, 2019 - 13:32
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2019 - 13:07

Η Νεκταρία Καραντζή με βυζαντινούς ύμνους στα Vespri a San Vitale της Ιταλίας

Διαδώστε:
Η Νεκταρία Καραντζή με βυζαντινούς ύμνους στα Vespri a San Vitale της Ιταλίας

Η Νεκταρία Καραντζή θα ερμηνεύσει βυζαντινούς εκκλησιαστικούς ύμνους a cappella σε μια σπάνια solo voce εμφάνιση στα περίφημα Vespri a San Vitale στις 27/6/2019 στη Ραβέννα της Ιταλίας.

Μία ημέρα πριν τη συμμετοχή της σε ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ, στο Φεστιβάλ της Ραββένα, μαζί με τον Διεθνούς φήμης αρχιμουσικό και πιανίστα Βασίλη Τσαμπρόπουλο, με τον
οποίο θα παρουσιάσουν το Ευρωπαίκό τους πρόγραμμα «Between East & West» (28/6, Chiostro della Biblioteca Classense), η διεθνώς αναγνωρισμένη Ελληνίδα υμνωδός, Δρ Νομικής και Ιδρύτρια του Πανελληνίου Συνδέσμου Ψαλτριων και του Διεθνούς Οργανισμού Women in Byzantine Music (http://www.womeninbyzantinemusic.com), θα μεταφέρει στο ιταλικό κοινό την βυζαντινή εκκλησιαστική υμνωδία με τρόπο μυσταγωγικό σε ένα από τα ιστορικότερα μνημεία του Χριστιανισμού της Ευρώπης, τον Καθεδρικό του San Vitale, το σημαντικότερο δείγμα πρώιμης βυζαντινής τέχνης και αρχιτεκτονικής στην Ευρώπη, με τα περίφημα βυζαντινά ψηφιδωτά του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων