24/04/2021 24/04/2021 Το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων, με την ευκαιρία του Πάσχα 2021, οργάνωσε ειδικό μεγαλοβδομαδιάτικο αφιέρωμα με θέμα: «Μεγαλοβδόμαδο με το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων». H ψηφιακή αυτή έκθεση είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Μουσείου (http://www.zakynthos-museumsolomos.gr/easter2021.html), ενώ κάθε μέρα της Μεγάλης Εβδομάδας και μια δημοσίευση, από σήμερα, Σάββατο του Λαζάρου 24/4 έως τη Κυριακή του...
24 Απριλίου, 2021 - 13:20
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2021 - 12:59

Νέα ψηφιακή έκθεση: Μεγαλοβδόμαδο με το Μουσείο Σολωμού

Διαδώστε:
Νέα ψηφιακή έκθεση: Μεγαλοβδόμαδο με το Μουσείο Σολωμού

Το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων, με την ευκαιρία του Πάσχα 2021, οργάνωσε ειδικό μεγαλοβδομαδιάτικο αφιέρωμα με θέμα: «Μεγαλοβδόμαδο με το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων».

H ψηφιακή αυτή έκθεση είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Μουσείου (http://www.zakynthos-museumsolomos.gr/easter2021.html), ενώ κάθε μέρα της Μεγάλης Εβδομάδας και μια δημοσίευση, από σήμερα, Σάββατο του Λαζάρου 24/4 έως τη Κυριακή του Πάσχα 2/5, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, θα δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες-followers να ανακαλύψουν λεπτομέρειες από τα εκθέματα της μόνιμης συλλογής του Μουσείου που απεικονίζουν ή αναφέρονται στο Θείο Πάθος. Τα ψηφιακά εκθέματα προέρχονται από τη δωρεά φορητών εικόνων της Θάλειας Κολυβά κι από τα χειρόγραφα και τις εκδόσεις του Διονυσίου Σολωμού που ακολουθούν συμβολικά την πορεία των Παθών μέχρι την Ανάσταση και τα γεγονότα της Ελληνικής Επανάστασης.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Οργάνωση & Επίβλεψη: Κατερίνα Δεμέτη
Επιμέλεια: Ιωάννης-Πορφύριος Καποδίστριας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων