16/04/2019 16/04/2019 Την Κυριακή 14 Απριλίου ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας η ομάδα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης πέτυχε ιστορική νίκη κερδίζοντας για πρώτη φορά τον εθνικό διαγωνισμό εικονικής δίκης, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η ELSA Greece. Θερμά συγχαρητήρια ανήκουν στους φοιτητές-μέλη της ομάδας του Δ.Π.Θ. Νέλλη Αθανασίου, Κωνσταντίνο Μουρτοπάλλα, Ειρήνη Μανιδάκη και Χριστίνα Τζιόλα. Την ομάδα προπόνησε...
16 Απριλίου, 2019 - 19:32

Πανελλαδική πρωτιά για τη Νομική Δ.Π.Θ.

Διαδώστε:
Πανελλαδική πρωτιά για τη Νομική Δ.Π.Θ.

Την Κυριακή 14 Απριλίου ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας η ομάδα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης πέτυχε ιστορική νίκη κερδίζοντας για πρώτη φορά τον εθνικό διαγωνισμό εικονικής δίκης, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η ELSA Greece. Θερμά συγχαρητήρια ανήκουν στους φοιτητές-μέλη της ομάδας του Δ.Π.Θ. Νέλλη Αθανασίου, Κωνσταντίνο Μουρτοπάλλα, Ειρήνη Μανιδάκη και Χριστίνα Τζιόλα. Την ομάδα προπόνησε ο ασκούμενος δικηγόρος Γεράσιμος Αδαμακόπουλος, υπό την εποπτεία του καθηγητή Στέλιου Κουτνατζή.

Το διδακτικό και επιστημονικό έργο που πραγματοποιείται στο ΔΠΘ, σε συνδυασμό με την προσπάθεια των μελών της ομάδας συνετέλεσαν στην επίτευξη της νίκης. Η δεύτερη ομάδα του ΔΠΘ στην διοικητική δικαιοδοσία έλαβε δύο βραβεία, μεταξύ των οποίων και το βραβείο για το καλύτερο δικόγραφο, το οποίο ποτέ δεν έχει δοθεί σε ομάδα που δεν συμμετείχε στον τελικό. Οι δύο άλλες ομάδες του πανεπιστημίου στην πολιτική δικαιοδοσία εκπροσώπησαν επίσης επάξια το ΔΠΘ. Όλα τα άνω ασφαλώς τα καταγράφουμε, σε μία εποχή όπου προωθείται η ίδρυση τέταρτης Νομικής, αντί να ενισχυθεί περαιτέρω το ακριτικό ίδρυμα, προκειμένου να συνεχίσει τις επιτυχίες του, δια των φοιτητών, καθηγητών και συνεργατών, εντός κι εκτός Ελλάδας.

Πηγή: www.xronos.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων