18/12/2019 18/12/2019 Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκπαιδευτική περιήγηση “Στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου”, με υπεύθυνο τον Καθηγητή Σωτήριο Δεσπότη, Πρόεδρο του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. Στην περιήγηση συμμετείχαν προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές και φοιτήτριες και υποψήφιοι διδάκτορες της Θεολογικής Σχολής, και πολλοί ενδιαφερόμενοι, καθώς η...
18 Δεκεμβρίου, 2019 - 19:35
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2019 - 19:40

Περπάτησαν “Στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου”

Διαδώστε:
Περπάτησαν “Στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου”

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκπαιδευτική περιήγηση “Στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου”, με υπεύθυνο τον Καθηγητή Σωτήριο Δεσπότη, Πρόεδρο του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α.

Στην περιήγηση συμμετείχαν προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές και φοιτήτριες και υποψήφιοι διδάκτορες της Θεολογικής Σχολής, και πολλοί ενδιαφερόμενοι, καθώς η εκδήλωση ήταν ανοικτή στο κοινό.

Κατά τη διάρκεια της περιήγησης ο κ. Δεσπότης παρουσίασε στους συμμετέχοντες τους χώρους που επισκέφθηκε ο απόστολος Παύλος, καθώς και τη σημασία της επισκέψεως του στην Αθήνα, σε μια εποχή που το ευαγγέλιο ήταν κάτι άγνωστο για τους κατοίκους της πόλης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων