02/06/2020 02/06/2020 Υπό την αιγίδα του Πρίγκιπα του Μονακό Αλβέρτου Β’ και με τη στήριξη της Αυτοκρατορικής Παλαιστινιακής Ορθόδοξης Εταιρείας έγινε η έκθεση «Χριστιανική Πίστη» στον καθεδρικό ναό του πριγκηπάτου, που είναι αφιερωμένος στον Άγιο Νικόλαο. Η έκθεση φιλοξένησε 24 μοναδικές κεντητές εικόνες από το εργαστήριο «Άγγιγμα» της Ναταλίας Γκορκόβενκο. Διοργανωτές της ήταν: η Αρχιεπαρχία του Μονακό, το...
02 Ιουνίου, 2020 - 13:02
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2020 - 17:02

Στο Πριγκιπάτο του Μονακό η έκθεση κεντητών ρωσικών εικόνων

Διαδώστε:
Στο Πριγκιπάτο του Μονακό η έκθεση κεντητών ρωσικών εικόνων

Υπό την αιγίδα του Πρίγκιπα του Μονακό Αλβέρτου Β’ και με τη στήριξη της Αυτοκρατορικής Παλαιστινιακής Ορθόδοξης Εταιρείας έγινε η έκθεση «Χριστιανική Πίστη» στον καθεδρικό ναό του πριγκηπάτου, που είναι αφιερωμένος στον Άγιο Νικόλαο. Η έκθεση φιλοξένησε 24 μοναδικές κεντητές εικόνες από το εργαστήριο «Άγγιγμα» της Ναταλίας Γκορκόβενκο.

Διοργανωτές της ήταν: η Αρχιεπαρχία του Μονακό, το Επίτιμο Γενικό Προξενείο της Ρωσίας στο Μονακό και ο σύνδεσμος «Ενορία των Βασιλικών Οσιομαρτύρων». Την έκθεση ευλόγησε ο Μητροπολίτης Χερσονήσου και Δυτικής Ευρώπης κ. Αντώνιος, Πατριαρχικός Έξαρχος της Δυτικός Ευρώπης.

Μεταξύ των εικόνων υπήρχαν: του Αγίου Νικολάου, του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, της Παναγίας του Καζάν, της Υπεραγίας Θεοτόκου του Βλαντίμιρ, των Αγίων Μαρτύρων Αυτοκρατόρων (Τσάρων) και η εικόνα «ευλογημένη Ματρόνα της Μόσχας».

 

 

Πηγή: www.ippo.ru/news/article/v-knyazhestve-monako-proshla-vystavka-shityh-russk-407174

Απόδοση: Ιρίνα Τρεσαρούκοβα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων