18/05/2019 18/05/2019 Ο Χορευτικός Όμιλος Χανίων “Ο Ψηλορείτης” συμμετείχε με επιτυχία στο 13ο Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ χορού στην Ιορδανία από 28 Απριλίου έως 5 Μαΐου με 15μελη χορευτική ομάδα. Στις παραστάσεις που δόθηκαν στο Πανεπιστήμιο του Αμμάν και στο Πανεπιστήμιο Πέτρα της πόλης Ιμπρίντ, το πάθος των χορευτών, ο ενθουσιασμός, η εκπληκτική παρουσία και η ψυχική δύναμη ήταν...
18 Μαΐου, 2019 - 14:55
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2019 - 14:56

Χόρεψαν Πεντοζάλι στην έρημο της Ιορδανίας

Διαδώστε:
Χόρεψαν Πεντοζάλι στην έρημο της Ιορδανίας
Ο Χορευτικός Όμιλος Χανίων “Ο Ψηλορείτης” συμμετείχε με επιτυχία στο 13ο Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ χορού στην Ιορδανία από 28 Απριλίου έως 5 Μαΐου με 15μελη χορευτική ομάδα.

Στις παραστάσεις που δόθηκαν στο Πανεπιστήμιο του Αμμάν και στο Πανεπιστήμιο Πέτρα της πόλης Ιμπρίντ, το πάθος των χορευτών, ο ενθουσιασμός, η εκπληκτική παρουσία και η ψυχική δύναμη ήταν τα εφόδια που γέμισαν την σκηνή με άρωμα Κρήτης και κέρδισαν τις εντυπώσεις των παρευρισκόμενων φοιτητών και καθηγητών. Ακόμα μια παράσταση πραγματοποιήθηκε στην πόλη Μάνταμπα όπου παρευρέθηκε ο υπουργός Τουρισμού της Ιορδανίας.

Οι χορευτές έμειναν έκπληκτοι από την άριστη φιλοξενία και τις ξεναγήσεις στον αρχαιολογικό χώρο Πέτρα, την Αρχαία Ελληνική Πόλη Γέρασα, την Νεκρά Θάλασσα, τις πόλεις Ράμθα και Άκαμπα αλλά και την μαγευτική έρημο Wadi-Rum. Ακόμα ενθουσιασμένοι έμειναν από την πρόσκληση του Προέδρου στο σπίτι του, όπου γνώρισαν τον τρόπο ζωής της οικογένειας του όπου συνεχάρη του χορευτές.

Πηγή: zarpanews

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων