30/09/2022 30/09/2022  Ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος συνεχάρη τον Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ για τη 15η επέτειο από την ενθρόνισή του. “Σε εσάς, ο θεοσεβούμενος λαός της Ρουμανίας έχει βρει έναν καλό ποιμένα που τον φροντίζει και προσπαθεί να τον προστατεύσει από πολλούς κινδύνους”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο Μακαριώτατος κ.κ....
30 Σεπτεμβρίου, 2022 - 16:23
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2022 - 16:26

Ο Πατριάρχης Μόσχας συνεχάρη τον Πατριάρχη Ρουμανίας για την 15η επέτειο της ενθρόνισής του

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Μόσχας συνεχάρη τον Πατριάρχη Ρουμανίας για την 15η επέτειο της ενθρόνισής του

 Ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος συνεχάρη τον Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ για τη 15η επέτειο από την ενθρόνισή του. “Σε εσάς, ο θεοσεβούμενος λαός της Ρουμανίας έχει βρει έναν καλό ποιμένα που τον φροντίζει και προσπαθεί να τον προστατεύσει από πολλούς κινδύνους”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο Μακαριώτατος κ.κ. Κύριλλος.

Αναφερόμενος στη συνεισφορά του Μακαριωτάτου κ.κ. Δανιήλ, ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος, είπε χαρακτηριστικά: “Με το έργο σας καλείτε το ποίμνιό σας να γεμίσει με τη γνώση του Κυρίου, με πνευματική σοφία και κατανόηση έτσι ώστε να καρποφορήσει σε κάθε καλή πράξη. Σε εσάς, ο θεοσεβούμενος λαός της Ρουμανίας έχει βρει έναν καλό ποιμένα που τον φροντίζει και προσπαθεί να τον προστατεύσει από πολλούς κινδύνους”.

Στη συνέχεια, ο Μακαριώτατος κ.κ. Κύριλλος τόνισε: “Με το φωτεινό δώρο του λόγου, με το οποίο σας προίκισε ο Δημιουργός, γεμίζεται τις καρδιές των ανθρώπων με τη φλόγα της πίστης και της αγάπης για τον Χριστό”.

“Αυτή τη σημαντική ημέρα, σας εύχομαι δύναμη ψυχής και σώματος, και να έχετε τη γενναιόδωρη βοήθειά Του. Σε όλα τα παιδιά της εν Ρουμανίας Ορθόδοξης Εκκλησίας, εύχομαι πνευματική ανάπτυξη υπό την σοφή καθοδήγησή σας”, κατέληξε ο Μακαριώτατος.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Με πληροφορίες από mospat

Διαβάστε ακόμη: Θετικός στον κορωνοϊό ο Πατριάρχης Μόσχας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων