26/05/2023 26/05/2023 Το απόγευμα της Παρασκευής 26 Μαϊου 2023 έγινε η τελετή απονομής του τίτλου του Επίτιμου Καθηγητή στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Γέροντα πρώην Αμερικής κ. Δημήτριο που πραγματοποιήθηκε στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών: Στην τελετή παραβρέθηκε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος ενώ τον Αρχιεπίσκοπο προσφώνησε ο Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου...
26 Μαΐου, 2023 - 22:06

Καρέ καρέ η τελετή απονομής του τίτλου του Επίτιμου Καθηγητή στον Αρχιεπίσκοπο πρ.Αμερικής Δημήτριο από το ΕΚΠΑ (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Καρέ καρέ η τελετή απονομής του τίτλου του Επίτιμου Καθηγητή στον Αρχιεπίσκοπο πρ.Αμερικής Δημήτριο από το ΕΚΠΑ (ΦΩΤΟ)

Το απόγευμα της Παρασκευής 26 Μαϊου 2023 έγινε η τελετή απονομής του τίτλου του Επίτιμου Καθηγητή στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Γέροντα πρώην Αμερικής κ. Δημήτριο που πραγματοποιήθηκε στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών:

Στην τελετή παραβρέθηκε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος ενώ τον Αρχιεπίσκοπο προσφώνησε ο Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Μελέτιο-Αθανάσιο Κ. Δημόπουλο.

Διαβάστε περισσότερα στους ακόλουθους συνδέσμους:

Το βίντεο από την αναγόρευση του Αρχιεπισκόπου πρ. Αμερικής Δημήτριου σε Επίτιμο Καθηγητή του ΕΚΠΑ

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου πρ. Αμερικής Δημητρίου με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στην Αθήνα

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Χρήστου Μπόνη:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων