08/08/2022 08/08/2022 Την έμπρακτη στήριξή τους σε άτομα που έχουν ανάγκη έδειξαν εθελοντές της ελληνορθόδοξη Ενορία του Αγίου Ανδρέου, στο Forrest Hill της Μελβούρνης. Την Κυριακή, 7 Αυγούστου, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου και υπό την καθοδήγηση του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σωζοπόλεως κ. Κυριακού, εθελοντές της πρωτοβουλίας «Five Loaves» συναντήθηκαν στην ελληνορθόδοξη Ενορία του...
08 Αυγούστου, 2022 - 13:21
Τελευταία ενημέρωση: 08/08/2022 - 13:27

«Five Loave»: 720 σάντουιτς σε άτομα που έχουν ανάγκη

Διαδώστε:
«Five Loave»: 720 σάντουιτς σε άτομα που έχουν ανάγκη

Την έμπρακτη στήριξή τους σε άτομα που έχουν ανάγκη έδειξαν εθελοντές της ελληνορθόδοξη Ενορία του Αγίου Ανδρέου, στο Forrest Hill της Μελβούρνης.

Την Κυριακή, 7 Αυγούστου, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου και υπό την καθοδήγηση του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σωζοπόλεως κ. Κυριακού, εθελοντές της πρωτοβουλίας «Five Loaves» συναντήθηκαν στην ελληνορθόδοξη Ενορία του Αγίου Ανδρέου, στο Forrest Hill της Μελβούρνης, για να φτιάξουν σάντουιτς και στη συνέχεια να τα μοιράσουν σε άστεγους και ανθρώπους και σε άτομα που ζουν σε καταλύματα κρίσης.

Περίπου 50 εθελοντές συμμετείχαν στη δράση του «Five Loaves» και στη συνέχεια πολλά από τα σάντουιτς που παρασκευάστηκαν, διανεμήθηκαν στην Queen Victoria, όπου συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός αστέγων, ενώ τα υπόλοιπα παραδόθηκαν σε αντίστοιχες δομές στη δυτική και βόρεια Μελβούρνη.

Το πρόγραμμα παρασκευής σάντουιτς, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Five Loaves», συνεχίζει να επεκτείνεται μετά από τις σχετικές δράσεις στην Ενορία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο South Yarra και τώρα στην Ενορία Αγίου Ανδρέου Forrest Hill.

Πηγή: greek.vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων