22/12/2022 22/12/2022 Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης ευχαριστεί Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης για την πρωτοβουλία συλλογής ελαιολάδου και άλλων τροφίμων και αγαθών, με σκοπό τη στήριξη του φιλανθρωπικού έργου της «Διακονίας Αγάπης» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης και την ανακούφιση συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη βασικών αγαθών και ιδιαίτερα αυτές τις Άγιες ημέρες. Επίσης ευχαριστεί όσους με κάθε τρόπο συνέβαλαν...
22 Δεκεμβρίου, 2022 - 15:01
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2022 - 15:09

Η Αρχιεπισκοπή Κρήτης ευχαριστεί όσους υποστηρίζουν το φιλανθρωπικό έργο της

Διαδώστε:
Η Αρχιεπισκοπή Κρήτης ευχαριστεί όσους υποστηρίζουν το φιλανθρωπικό έργο της

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης ευχαριστεί Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης για την πρωτοβουλία συλλογής ελαιολάδου και άλλων τροφίμων και αγαθών, με σκοπό τη στήριξη του φιλανθρωπικού έργου της «Διακονίας Αγάπης» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης και την ανακούφιση συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη βασικών αγαθών και ιδιαίτερα αυτές τις Άγιες ημέρες.

Επίσης ευχαριστεί όσους με κάθε τρόπο συνέβαλαν για μια ακόμη φορά να γίνει πράξη η αγάπη και συγκεκριμένα τις επιχειρήσεις: «Βελιβασάκης Α.Ε.», Οινοποιείο Διαμαντάκης, Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου, Βιβλιοπωλείο «Ανθολόγιο» και «Ελληνικός καφές Δανδάλης», τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Τεφελίου, Αγίας Βαρβάρας και Μπαδιά, τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς Αγίου Μύρωνα, Παναγιάς Πεδιάδος και Πυραθίου, τις Ιερές Μονές Αγκαράθου και Παληανής, τις Ενορίες Επισκοπής Πεδιάδος, Σγουροκεφαλίου Πεδιάδος, Πρινιά και Χαρακίου και τους ιδιώτες Καμπαξή Σπυρίδωνα, Βλαχάκη Μιχαήλ, Βαρανάκη Ζαχαρία, Αντωνανάκη Νικόλαο.

Τέλος, ευχόμαστε σε όλους τους παραπάνω καλά και ευφρόσυνα Χριστούγεννα και ο Θεός να ευλογεί τη ζωή και τις δραστηριότητες τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων