15/04/2024 15/04/2024 Στις εκδηλώσεις που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου για τα 200 χρόνια από το μαρτύριο των τεσσάρων Νεομαρτύρων Αγγελή, Μανουήλ, Γεωργίου και Νικολάου που μαρτύρησαν στο Ρέθυμνο στις 28 Οκτωβρίου του 1824, συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου – Λυκείου Ξάνθης, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονα...
15 Απριλίου, 2024 - 14:12
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2024 - 13:59

Μαθητές και μαθήτριες του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου-Λυκείου Ξάνθης στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Διαδώστε:
Μαθητές και μαθήτριες του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου-Λυκείου Ξάνθης στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Στις εκδηλώσεις που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου για τα 200 χρόνια από το μαρτύριο των τεσσάρων Νεομαρτύρων Αγγελή, Μανουήλ, Γεωργίου και Νικολάου που μαρτύρησαν στο Ρέθυμνο στις 28 Οκτωβρίου του 1824, συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου – Λυκείου Ξάνθης, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονα και καθηγητές τους. 

Στο πλαίσιο της παραμονής τους στο Ρέθυμνο συμμετείχαν σε σειρά δράσεων  και επισκέψεων σε ιστορικούς χώρους, ενώ επισκέφθηκαν , μεταξύ άλλων, τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στο Ηράκλειο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων