19/03/2019 19/03/2019 Τη θλίψη του για την επίθεση την οποία εξαπέλυσε 37χρονος Τούρκος σε τραμ της Ουτρέχτης, εξέφρασε ο Σεβασμώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας. Από την επίθεση έχασαν την ζωή τους 3 άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι πέντε. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης εκφράζει τον πόνο του έναντι των γεγονότων βίας, τα οποία έχουν πλήξει την...
19 Μαρτίου, 2019 - 9:05
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2019 - 9:47

Μητρ. Βελγίου: Καμία ιδέα δεν δικαιολογεί τη χρήση βίας

Διαδώστε:
Μητρ. Βελγίου: Καμία ιδέα δεν δικαιολογεί τη χρήση βίας
Τη θλίψη του για την επίθεση την οποία εξαπέλυσε 37χρονος Τούρκος σε τραμ της Ουτρέχτης, εξέφρασε ο Σεβασμώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας.
Από την επίθεση έχασαν την ζωή τους 3 άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι πέντε.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης εκφράζει τον πόνο του έναντι των γεγονότων βίας, τα οποία έχουν πλήξει την χώρα προσθέτοντας ότι «καμία ιδέα και άποψη δεν δύναται να δικαιολογήσει την χρήση βίας και την αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής»
Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως
ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ Σ΄ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟ 
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών καὶ Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας,εκπρόσωπος της Ορθόδοξης Εκκλησίας εν Κάτω Χώραις, επιθυμεί να εκφράσει, προσωπικά και εξ ονόματος όλων των Ορθοδόξων χριστιανών που ζούν στην Ολλανδία, την αμέριστη θλίψη και τον πόνο του έναντι των γεγονότων βίας, τα οποία έχουν πλήξει την χώρα στην Ουτρέχτη, την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019. Καμία ιδέα και άποψη δεν δύναται να δικαιολογήσει την χρήση βίας και την αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής.
Στις τραγικές αυτές στιγμές, για την Ολλανδία, η σκέψη του Μητροπολίτου βρίσκεται στους συγγενείς των θυμάτων και οι προσευχές του απευθύνονται προς τον Κύριο, ώστε η Χάρις Του να ενσπείρει στις καρδιές ορισμένων αδελφών την γαλήνη και την συγχώρεση. Αξίζουμε έναν καλύτερο κόσμο!
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων