05/04/2024 05/04/2024 Την Πρέσβυ της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Μπενελούξ κυρία Φράνσις-Γαλάτεια Λανίτου Γουίλιαμς δέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας, το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Απριλίου 2024, στην έδρα του στις Βρυξέλλες. Η κυρία Πρέσβυς λίγο πριν την ολοκλήρωση της υπηρεσίας της στις τρείς χώρες και την μετάθεσή της σε νέο...
05 Απριλίου, 2024 - 12:36
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2024 - 12:37

Η Πρέσβυς της Κύπρου στον Μητροπολίτη Βελγίου

Διαδώστε:
Η Πρέσβυς της Κύπρου στον Μητροπολίτη Βελγίου

Την Πρέσβυ της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Μπενελούξ κυρία Φράνσις-Γαλάτεια Λανίτου Γουίλιαμς δέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας, το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Απριλίου 2024, στην έδρα του στις Βρυξέλλες.

Η κυρία Πρέσβυς λίγο πριν την ολοκλήρωση της υπηρεσίας της στις τρείς χώρες και την μετάθεσή της σε νέο πόστο, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αθηναγόρα για την καλή συνεργασία και ευχήθηκε να υπάρξει ανάλογη επικοινωνία και με τον διάδοχό της.

Ο Σεβασμιώτατος από την πλευρά του ευχαρίστησε την κυρία Πρέσβυ, της ευχήθηκε καλή συνέχεια στην πολυεύθυνη αποστολή της, και διαβεβαίωση για την συνέχεια της ποιμαντικής μέριμνας για τους Κυπρίους ομογενείς, καθώς και την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση στην προάσπιση των δικαίων της μεγαλονήσου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων