19/01/2020 19/01/2020 Στη Γκρενόμπλ της Ανατολικής Γαλλίας ταξίδεψε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, όπου έκοψε την Βασιλόπιτα της Ελληνικής Κοινότητας της πόλεως και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον ελληνορθόδοξο Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, όπου επίσης εόρτασαν τα Θεοφάνεια κατά το Ιουλιανό Ημερολόγιο η Γεωργιανή Κοινότητα και πολλοί ενορίτες προερχόμενοι από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και της...
19 Ιανουαρίου, 2020 - 18:08
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2020 - 18:19

Στη Γκρενόμπλ της Ανατολικής Γαλλίας για τα Θεοφάνεια

Διαδώστε:
Στη Γκρενόμπλ της Ανατολικής Γαλλίας για τα Θεοφάνεια

Στη Γκρενόμπλ της Ανατολικής Γαλλίας ταξίδεψε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, όπου έκοψε την Βασιλόπιτα της Ελληνικής Κοινότητας της πόλεως και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον ελληνορθόδοξο Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, όπου επίσης εόρτασαν τα Θεοφάνεια κατά το Ιουλιανό Ημερολόγιο η Γεωργιανή Κοινότητα και πολλοί ενορίτες προερχόμενοι από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και της Ρωσίας.

Ο νέος Προϊστάμενος του Ι. Ναού, Πρωτοπρεσβύτερος κ. Γεώργιος Βασιλάκης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας, ευχαρίστησαν τον Επίσκοπο Μελιτηνής για την επίσκεψή του και του ευχήθηκαν για το νέο έτος. Ο Θεοφιλέστατος μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γαλλίας κ. Εμμανουήλ και ευχήθηκε στον νέο Προϊστάμενο του Ι. Ναού που διαδέχθηκε τον μακαριστό π. Γεράσιμο Σκαρτσή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων