07/11/2020 07/11/2020 “Οι άνθρωποι της Αμερικής μίλησαν. Είναι καιρός να ενωθούμε για χάρη του Έθνους. Συγχαρητήρια στον εκλεγέντα Πρόεδρο Joe Biden VP-elect Kamala Harris. Προσευχόμαστε για αυτούς και τον Πρόεδρο Τραμπ να συνεργαστούν για την ειρηνική μεταβίβαση της εξουσίας Ένα έθνος υπό τον Θεό!” αναφέρει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος σε επίκαιρη ανάρτησή του.    ...
07 Νοεμβρίου, 2020 - 20:23
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2020 - 20:37

Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος: “Οι άνθρωποι της Αμερικής μίλησαν”

Διαδώστε:
Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος: “Οι άνθρωποι της Αμερικής μίλησαν”

“Οι άνθρωποι της Αμερικής μίλησαν. Είναι καιρός να ενωθούμε για χάρη του Έθνους. Συγχαρητήρια στον εκλεγέντα Πρόεδρο Joe Biden VP-elect Kamala Harris. Προσευχόμαστε για αυτούς και τον Πρόεδρο Τραμπ να συνεργαστούν για την ειρηνική μεταβίβαση της εξουσίας Ένα έθνος υπό τον Θεό!” αναφέρει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος σε επίκαιρη ανάρτησή του.

 

 

Την ευγνωμοσύνη του για το τηλεφώνημα που είχε δεχτεί από τον πρώην αντιπρόεδρο και νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο οποίος δήλωσε την υποστήριξή του στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για την Αγιά Σοφιά, είχε εκφράσει σε τουίτ ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, κατά τον μήνα Ιούλιο.

Στο τουίτ ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος ανέφερε: «Είμαι ευγνώμων για το τηλεφώνημα που δέχθηκα από τον Αντιπρόεδρο @JoeBiden. Μου εξέφρασε την υποστήριξή του στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, και την αλληλεγγύη του στην επιδίωξή μας για την διατήρηση του “status quo” της Αγίας Σοφίας».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων