29/02/2024 01/03/2024 Ευχές στον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο για τα σημερινά γενέθλια του, εκφράζει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος με μήνυμα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. «Σήμερα, εορτάζουμε τα 84α γενέθλια του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου. Για περισσότερα από 32 χρόνια, καθοδηγεί την Εκκλησία μας σε όλο τον κόσμο με ανιδιοτελή αγάπη και αποφασιστικότητα....
29 Φεβρουαρίου, 2024 - 19:34
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2024 - 2:13

Ευχές του Αρχιεπισκόπου Αμερικής στον Οικουμενικό Πατριάρχη για τα γενέθλιά του

Διαδώστε:
Ευχές του Αρχιεπισκόπου Αμερικής στον Οικουμενικό Πατριάρχη για τα γενέθλιά του

Ευχές στον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο για τα σημερινά γενέθλια του, εκφράζει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος με μήνυμα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Σήμερα, εορτάζουμε τα 84α γενέθλια του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου. Για περισσότερα από 32 χρόνια, καθοδηγεί την Εκκλησία μας σε όλο τον κόσμο με ανιδιοτελή αγάπη και αποφασιστικότητα. Ας προσευχηθούμε για την υγεία και για τη συνέχιση της διακονίας του. Εἰς Πολλά Ἕτη Παναγιώτατε!», αναφέρει το ευχετήριο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου κ. Ελπιδοφόρου.

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1940 στην Ίμβρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος συμπληρώνει σήμερα 84 έτη ζωής

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων