28/02/2023 28/02/2023 Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής θα αναλάβει την εξ ολοκλήρου κάλυψη των εξόδων για την έλευση και την φιλοξενία του αγήματος των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς που θα συμμετάσχει στην παρέλαση για την 202η επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης, που θα λάβει χώρα στις 30 Απριλίου 2023 στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν. Την απόφαση ανακοίνωσε ο πρόεδρος...
28 Φεβρουαρίου, 2023 - 15:30
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2023 - 14:55

Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής θα αναλάβει τη φιλοξενία Ευζώνων για την παρέλαση

Διαδώστε:
Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής θα αναλάβει τη φιλοξενία Ευζώνων για την παρέλαση

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής θα αναλάβει την εξ ολοκλήρου κάλυψη των εξόδων για την έλευση και την φιλοξενία του αγήματος των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς που θα συμμετάσχει στην παρέλαση για την 202η επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης, που θα λάβει χώρα στις 30 Απριλίου 2023 στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν.

Την απόφαση ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρελάσεως, κ. Φίλιπ Κρίστοφερ, κατά την διάρκεια της εισαγωγικής ομιλίας στην πανομογενειακή συγκέντρωση για την παρέλαση που έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης, 23ης Φεβρουαρίου 2023 στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Η αυξημένη προσέλευση των εθελοντών και των στελεχών της Επιτροπής Παρελάσεως και κυρίως η διάθεση προσφοράς τους εξέπεμψε μηνύματα ελπίδας τόσο για την οικονομική εκστρατεία, όσο και για την προετοιμασία των εκδηλώσεων που θα διοργανωθούν κατά την διάρκεια του Μαρτίου και του Απριλίου.

Όσον αφορά την παρέλαση επεσήμανε ότι θα ντυθεί στα γαλανόλευκα η Πέμπτη Λεωφόρος και ότι θα καταβληθούν προσπάθειες να ξεπεραστεί το πρόβλημα που προέκυψε με τις μπάντες.

Πληροφορίες: anamniseis.net

Φωτογραφία αρχείου: Δημήτριος Πανάγος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων